ТМ «Дрыгало»

Наша компанія - загальновизнаний лідер національного ринку заморожених напівфабрикатів і продуктів, готових до вживання. Двадцять шість медалей на міжнародних виставках і більше сорока гран-прі - підтвердження вищої якості і успіху з 1995 року. Будь-який продукт під замовлення - ми зробимо смачним і вигідним для Вашої торгівлі і кухні. Більше 150 продуктів в нашому асортименті - вареники, млинці, пельмені, випічка, картопля фрі, супи, а також м'ясні, овочеві і фруктові напівфабрикати - це те, що ми успішно експортуємо в Європу, США, Канаду, Ізраїль. Форма упаковки і дизайн зробимо по Ваших побажаннях. Обмін і відправка зразків продукції у будь-яку точку світу.

Термін готовності замовлення - від 2х тижнів до 1 місяця, залежно від складності. Сервісна підтримка 24/7. Допомога в організації і контроль доставки.

З нами працюють приватні клієнти, ресторани, мережі супермаркетів, комітет державних закупівель. Приєднуйтеся до нашого партнерського співтовариства і відчуйте якість і сервіс. Ви гарантовано залишитесь задоволені!

http://drygalo.com.ua/ua/